Referentie Sense of Beauty

Referentie Sense of Beauty

Sense of Beauty is een professionele schoonheidssalon in Breda die sinds 2016 actief is. Als beginnende schoonheidssalon in de regio klopten ze bij ons aan voor de realisatie van een website die optimaal vindbaar was in de Google zoekresultaten op de belangrijkste zoekwoorden voor de diensten die zij aanboden.

Aangezien er bij de oprichting van de salon nog geen financiële ruimte was voor zoekmachine adverteren was organische vindbaarheid door middel van optimale zoekmachine optimalisatie hét uitgangspunt bij de start én verdere groei van het bedrijf.

Doelstelling

Een professionele website die optimaal vindbaar is

In de concurrerende markt van schoonheidssalons was het een flinke uitdaging om binnen korte tijd optimaal vindbaar te zijn. Analyse wees uit dat de bestaande schoonheidssalons in de regio al zeer lang bestonden en daarmee al jarenlang goed scoorden binnen de zoekmachines op de meest belangrijke zoekwoorden.

Goed onderzoek was dus zeer belangrijk om de beste kansen te signaleren én te benutten!

Aanpak

Op basis van de dienstverlening van Sense of Beauty hebben we het zoekgedrag van de doelgroep vooraf in een uitgebreid SEO traject geanalyseerd. Optimale resultaten vallen of staan namelijk met een goede voorbereiding.

Op basis van deze analyse is de structuur van de website bepaald en zijn alle website teksten ontwikkeld voor de diensten die Sense of Beauty levert. Hierbij is continu in het achterhoofd gehouden aan welke informatie de doelgroep behoefte heeft en hoe dit geïntegreerd kon worden op de website. Dit om een goede match te krijgen tussen enerzijds goede posities in de zoekmachines maar tevens aansluitende content voor de doelgroep.

Vervolgens hebben wij de ontwikkeling van de website verzorgd en zijn we na live gang aan de slag gegaan met zoekmachine optimalisatie om zo hoog mogelijke posities in de zoekmachines te realiseren.

De concrete werkzaamheden die wij voor Sense of Beauty hebben uitgevoerd:

Resultaat

Door de website optimaal af te stemmen op het zoekgedrag van de belangrijkste doelgroep heeft Sense of Beauty in korte tijd goede posities in de zoekmachines behaald op de voor hen belangrijkste zoektermen.

Door onze online marketing strategie met optimale online presentatie heeft de schoonheidssalon de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt en een stijgend aantal klanten mogen verwelkomen. Inmiddels is het zelfs zo dat het bedrijf verhuisd is naar een grotere locatie om nog meer klanten te kunnen verwelkomen en de ambitie waar te maken om binnen enkele jaren een van de grotere spelers in de regio te kunnen worden.

Sense of Beauty over de dienstverlening van Netsolution

“ Mijn ervaring met Netsolution is erg goed. Over de werkwijze van Netsolution ben ik erg tevreden. De communicatie met het bedrijf bevalt mij erg goed, ze luisteren goed naar de wensen van de consument, en spelen daar goed op in.

Zelf heb ik een schoonheidssalon en het is erg belangrijk om goed vindbaar te zijn voor de klanten. Hierbij heeft Netsolution erg goed geholpen. Meer dan de helft bereikt mij inmiddels via Google, waarbij ik bovenaan sta op de belangrijkste zoektermen dankzij Netsolution.

Wat ik erg prettig vind aan Netsolution is dat alles duidelijk uitgelegd wordt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ik adviseer daarom ook iedereen die naar een fijne, goede en duidelijke samenwerking zoekt, Netsolution aan. “

Simone Dielissen, eigenaresse Sense of Beauty

MAXIMALE PERFORMANCE
= HET BESTE RESULTAAT

Voor ons telt enkel maximale performance, en alleen met die drive bereik je de beste (online) resultaten. Ontwikkelingen worden op de voet gevolgd waarmee we een up-to-date online marketing strategie garanderen voor maximaal (online) rendement.

Onze persoonlijke aanpak is wat Netsolution anders maakt. Ongeacht jouw branche, bij Netsolution zien we altijd grote online kansen en verzorgen wij een unieke aanpak om deze kansen volledig te benutten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

WAAROM NETSOLUTION?

Voor aanvang van het traject bepalen we wat jouw online ambities zijn, welke doelen daarbij horen en wat voor jouw situatie de beste aanpak is.

Bij Netsolution geloven wij enkel in een maatwerk traject om doelen te behalen. Bij ons geen kant-en-klare pakketten of afgewerkte standaard checklists, maar een unieke online marketing strategie waar jij ook écht het beste resultaat uit haalt.

NET ALS SENSE OF BEAUTY EEN WEBSITE EN TOPPOSITIES?

BEKIJK SAMEN WAAR VOOR JOU DE BESTE ONLINE MARKETING KANSEN LIGGEN!

BIJBLIJVEN OP HET GEBIED VAN ONLINE MARKETING?

MELD JE DAN AAN VOOR ONZE ONLINE MARKETING NIEUWSBRIEF!

    Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.