Referentie BY ESSYL

BY ESSYL is een professionele kapsalon / make-up studio in Prinsenbeek die uiterlijke dienstverlening op zeer hoog niveau levert. Bij de oprichting van de salon was er de behoefte aan een website die optimaal vindbaar was door middel van een goede online marketing strategie.

Doelstelling

Een professionele website die regionaal optimaal vindbaar is.

BY ESSYL is gelegen in Prinsenbeek waar veel kapsalons zijn die in het merendeel van de gevallen al jarenlang bestaan. Een grote uitdaging om hier in korte tijd de grootste te worden. Om deze reden was optimale regionale online  vindbaarheid voor BY ESSYL als startende onderneming van groot belang.

Belangrijk was om een website te realiseren die door regionale klanten goed gevonden werd en waarmee de bedrijfsdoelstelling van BY ESSYL (maximale groei in zo kort mogelijke tijd) gerealiseerd werd.

Aanpak

Een goede vindbaarheid begint met een juiste doelgroep analyse. Op basis van de dienstverlening van BY ESSYL hebben we uitgebreid in kaart gebracht waar de specifieke doelgroep naar zoekt en hoe deze doelgroep eruit ziet (geslacht, leeftijd, inkomenspatroon enz.). Belangrijk was namelijk om de dienstverlening op de juiste manier bij de doelgroep te presenteren.

Op basis van deze analyse hebben wij de structuur van de website bepaald en is de tekstuele inhoud ontwikkeld die op de verschillende pagina’s aan bod moest komen. Dit om optimale vindbaarheid én aansluitende content voor deze doelgroep optimaal op elkaar aan te laten sluiten.

Vervolgens hebben wij de ontwikkeling van de website verzorgd en zijn we na live gang als onderdeel van de online strategie aan de slag gegaan met zoekmachine optimalisatie om zo hoog mogelijke posities in de zoekmachines te realiseren.

De concrete werkzaamheden die wij voor BY ESSYL hebben uitgevoerd:

Resultaat

Door de website optimaal vindbaar te maken heeft BY ESSYL in korte tijd de regionale topposities in de zoekmachines weten te bereiken op de voor hen belangrijkste zoektermen. Inmiddels zijn deze resultaten al enkele jaren stijgende en heeft BY ESSYL zich in korte tijd permanent weten te vestigen als best vindbare kapsalon in de Google zoekresultaten.

Door onze online marketing strategie met optimale online- en offline presentatie heeft de salon de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt en een stijgend aantal klanten mogen verwelkomen.

BY ESSYL over de dienstverlening van Netsolution

“ Wij zijn al vanaf de start van Netsolution bij hen klant geworden. Dit omdat wij wisten welke achtergrond en ervaring zij reeds hadden opgedaan voor andere bedrijven. Opdrachten uitvoeren voor zeer grote marktpartijen met enorme marketingbudgetten is een enorme pré als dit reeds in je bagage zit.

Hun werkwijze spreekt ons aan. Alles wordt in begrijpelijke taal gecommuniceerd en uitgelegd. Er wordt goede informatie verstrekt over de (diverse) mogelijkheden en bijbehorende kostenplaatjes. Is de opdracht verstrekt dan word je door Netsolution regelmatig en goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en het implementeren van de verschillende onderdelen en functionaliteiten.

Over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. Binnenkort gaan we weer aan tafel om nog verder de diepte in te gaan en te kijken waar verdere mogelijkheden liggen. Netsolution is voor ons een innovatieve, deskundige, betaalbare maar zeer zeker ook een prettige dienstverlenende partner om mee samen te weken. “

Henk van Dijk, manager BY ESSYL

MAXIMALE PERFORMANCE
= HET BESTE RESULTAAT

Voor ons telt enkel maximale performance, en alleen met die drive bereik je de beste (online) resultaten. Ontwikkelingen worden op de voet gevolgd waarmee we een up-to-date strategie garanderen voor maximaal (online) rendement.

Onze persoonlijke aanpak is wat Netsolution anders maakt. Ongeacht jouw branche, bij Netsolution zien we altijd grote online kansen en verzorgen wij een unieke aanpak om deze kansen volledig te benutten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

WAAROM NETSOLUTION?

Voor aanvang van het traject bepalen we wat jouw online ambities zijn, welke doelen daarbij horen en wat voor jouw situatie de beste aanpak is.

Bij Netsolution geloven wij enkel in een maatwerk traject om doelen te behalen. Bij ons geen kant-en-klare pakketten of afgewerkte standaard checklists, maar een unieke online marketing strategie waar jij ook écht het beste resultaat uit haalt.

NET ALS BY ESSYL ONLINE SUCCES BEHALEN?

BEKIJK SAMEN WAAR VOOR JOU DE BESTE ONLINE MARKETING KANSEN LIGGEN!

BIJBLIJVEN OP HET GEBIED VAN ONLINE MARKETING?

MELD JE DAN AAN VOOR ONZE ONLINE MARKETING NIEUWSBRIEF!

    Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.