Zoekmachine adverteren – SEA

Haal jij al het maximale uit zoekmachine adverteren om zo veel mogelijk omzet te realiseren tegen de beste ROI en gebruik makend van een advertentiestrategie die past bij jouw bedrijf? Door de juiste inzet van adverteren binnen Google met behulp van de inzet door de Google Ads specialisten van Netsolution zorg je ervoor dat je een maximaal aantal leads of verkopen realiseert tegen zo laag mogelijke kosten.

Zoekmachine adverteren met Google Ads of Bing Advertising past naast SEO optimalisatie binnen een optimale online marketing strategie. Door het optimaal verweven van deze belangrijke omzetkanalen is het mogelijk om snel winstgevende campagnes op te zetten waardoor maximale groei binnen handbereik ligt.

null

1. Google Ads

Een effectieve manier om gekwalificeerd verkeer of geschikte klanten naar jouw bedrijf te leiden door middel van het pay-per-click (PPC) principe.
null

2. Bing Ads

Adverteer net als binnen Google Ads met gerichte advertentiecampagnes op de drie populaire zoekmachines van Microsoft met het pay-per-click (PPC) principe.
null

3. Google Shopping

Door middel van een optimale shopping feed met jouw producten en productkenmerken kun je adverteren binnen Google Shopping voor extra omzet.

WAAROM ADVERTEREN IN ZOEKMACHINES?

Door middel van zoekmachine adverteren (ook wel search engine advertising of afgekort SEA genoemd) is het mogelijk om snel en doeltreffend op de meest relevante zoekwoorden gevonden te worden in de zoekmachines van Google, Bing of Google Shopping. Door enkel te focussen op de zoekwoorden die relevant zijn voor jouw product of dienst zorg je ervoor dat je je enkel richt op potentiële klanten die voor jou ook écht interessant zijn.

Met een goede inrichting van jouw online zoekmachine advertentie campagne heb je de mogelijkheid om op de belangrijkste posities in de zoekmachines gevonden te worden door de juiste doelgroep, wat de kans op conversie (bijvoorbeeld nieuwe leads, online aankopen of informatie aanvragen) enorm verbetert.

Enkele voordelen van onze zoekmachine advertising aanpak:

Relevant verkeer door zoekwoorden waar jij op gevonden wil worden…

Meteen zichtbaar binnen Google op de belangrijke posities…

Financiële controle doordat je zelf bepaalt wat je spendeert…

Optimaal inzichtelijk op welke zoekwoorden doelen worden behaald…

Bepaal zelf binnen welke regio en demografische gegevens je adverteert…

Optimale sturing doordat je zelf bepaalt waar bezoekers landen…

WAT KLANTEN VAN ONZE SEA MARKETING VINDEN…

DE VOORDELEN VAN ZOEKMACHINE ADVERTISING

Het voordeel van zoekmachine adverteren is dat alles meetbaar is door middel van Google Analytics. Wanneer je gebruik maakt van een goede web analytics implementatie zorg je ervoor dat alle stappen in het het aankooptraject op jouw website optimaal inzichtelijk zijn waardoor je de juist inspeelt op de verschillende fasen in de customer journey.

Het merendeel van de mensen in Nederland gebruikt Google als zoekmachine wanneer ze op zoek zijn naar producten, informatie of bedrijven en het is dan ook van groot belang om met jouw bedrijf of product zichtbaar te zijn voor deze potentiële klanten. Dit doe je met een optimale zoekmachine advertising campagne van Netsolution!

Waarom Netsolution Voor Jouw Google Ads Campagne?

Voor Netsolution zijn onderling overleg en een no-nonsense aanpak van groot belang om tot een succesvolle samenwerking te komen. Bij ons geen standaard pakketten maar een unieke zoekmachine adverteren strategie die aansluit bij jouw doelstellingen en ambities en afgestemd op de kansen die wij signaleren. Op deze manier werken wij zo doelgericht mogelijk naar jouw online rendement.

Bij het starten van een zoekmachine advertentie traject beginnen we altijd met een oriënterend gesprek waarin onderling wensen en doelstellingen van de campagne bepaald worden. Op basis hiervan gaan wij aan de slag om het raamwerk van de zoekmachine adverteren campagne, door continue samenwerking met jou, neer te zetten.

Zo adviseren we onder andere over de juiste zoekwoorden, het gebruik van optimaal aansluitende advertenties en of er voldoende aansluitende pagina’s op jouw website aanwezig zijn waar potentiële klanten naartoe geleid kunnen worden om uiteindelijk te kunnen converteren.

Wanneer het raamwerk staat zorgen we ervoor dat dit online vindbaar wordt en vanaf dat moment zorgen de gecertificeerde zoekmachine advertentie professionals van Netsolution er voor dat resultaten nauwlettend in de gaten worden gehouden en de campagne continu geoptimaliseerd wordt, gebruik makend van de nieuwste zoekmachine advertentie mogelijkheden.

Op deze manier zorgen we er voor dat er gestuurd wordt op maximaal rendement tegen zo laag mogelijke kosten.

MAXIMAAL RENDEMENT MET ADVERTEREN IN GOOGLE?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VOOR EEN GRATIS SEA SCAN!

HET LAATSTE ONLINE MARKETING NIEUWS ONTVANGEN?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF MET TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

    DOOR JE TE REGISTREREN GA JE AKKOORD MET ONS PRIVACY STATEMENT.

    BLOG

    Nu mensen steeds meer tijd online doorbrengen, is goede visuele content belangrijker dan ooit om je te onderscheiden van […]

    Zoekwoord clustering

    Elk van onze zoekmachine optimalisatie strategieën gaat in de basis uit van één belangrijk ding: zoekwoorden. Zoekwoorden zijn, naast […]