SEO Copywriting; professionele SEO teksten schrijven

Website teksten bepalen voor een groot gedeelte de posities in de zoekmachines. Daarom is het belangrijk dat deze kwalitatief van inhoud zijn, gericht zijn op de onderwerpen waar jouw doelgroep naar zoekt en de juiste zoektermen bevatten die jouw doelgroep gebruikt in het oriëntatie- en aankoopproces.

Tegelijkertijd is het belangrijk dat er activerend en wervend wordt geschreven en jouw SEO teksten bezoekers ook aansporen om acties te ondernemen die bijdragen aan het online rendement. Goede webteksten zijn dus veel meer dan enkel een kopie van de offline brochuretekst en zijn essentieel voor goede zoekmachine optimalisatie!

null

1. Onderzoek

We beginnen altijd met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek waarin we inzichtelijk maken waar jouw bezoekers daadwerkelijk naar zoeken.
null

2. Focus bepaling

Vervolgens brengen we in onderling overleg in kaart waar de grootste kansen liggen en met welke pagina’s we als eerste aan de slag gaan om te optimaliseren.
null

3. SEO copywriting

Pas wanneer we hebben bepaald waar de grootste kansen liggen gaan we aan de slag om de belangrijkste pagina’s tekstueel optimaal uit te werken.

SEO teksten schrijven, het begint bij goed onderzoek

Een leuke tekst schrijven is één, maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat deze online ook goed vindbaar is in Google! Teksten schrijven die uiteindelijk toch niemand leest is zonde van de tijd en het geld. Om deze reden is een goed zoekwoorden onderzoek als basis van kwalitatieve SEO teksten schrijven van groot belang om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen.

Met behulp van ons zoekwoorden onderzoek krijg je inzichtelijk waar jouw doelgroep écht naar zoekt. Dit is van groot belang omdat je met aansprekende teksten op deze belangrijkste zoekwoorden gevonden wilt worden. Door dit in kaart te brengen kunnen wij de SEO teksten zo inrichten dat deze optimaal aansluiten bij de zoektermen die jouw doelgroep gebruikt en door middel van de juiste call to action de doelgroep ook in actie brengen.

Enkele voordelen van onze SEO copywriting:

Een duidelijke analyse hoe jouw doelgroep werkelijk zoekt…

Uitgebreid inzicht op welke zoekwoorden jouw concurrentie zich richt…

Een focus op zoektermen waar maximaal rendement mogelijk is…

Begrijpelijke adviezen zonder een uitwerking die toch niemand begrijpt…

Continu transparantie en communicatie over de SEO copywriting…

Optimale inzichtelijkheid van behaalde SEO prestaties en Google rankings…

WAT KLANTEN VAN ONZE SEO COPYWRITING VINDEN…

HOE ZIET SEO TEKSTEN SCHRIJVEN BIJ NETSOLUTION ERUIT?

SEO teksten schrijven bij Netsolution begint altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Hiermee krijgen we inzichtelijk waar de doelgroep naar zoekt. Wanneer we alle zoekwoorden in kaart hebben gaan we deze op basis van onderwerp toewijzen aan aparte clusters per content pagina.

Op basis van deze analyse kijken we of er al bestaande pagina’s zijn die hierbij aansluiten of dat er pagina’s ontbreken. Zijn er al bestaande pagina’s? Dan gaan we kijken hoe we deze op SEO gebied kunnen optimaliseren. Zijn er nog geen pagina’s? Dan kijken we samen met jou welke pagina’s de focus moeten krijgen en beginnen we hier als eerste mee om deze te uit te werken.

Onze SEO tekstschrijvers worden altijd door onze SEO specialisten gevoed met een duidelijke content briefing. Deze content briefing stellen we altijd samen met jou als klant op zodat de belangrijkste bedrijfsinformatie wordt beschreven en tegelijkertijd de juiste zoekwoorden worden gebruikt in de tekst. Op deze manier zorgen we dat zowel communicatiestijl als SEO copywriting optimaal op elkaar zijn aangesloten.

Wanneer de teksten zijn opgesteld worden deze doorgevoerd op de website. Vanaf dat moment monitoren we continu de SEO ontwikkelingen voor deze pagina om de stijging in de zoekresultaten duidelijk in kaart te kunnen brengen.

Waarom Netsolution Voor Jouw SEO Schrijven?

Voor Netsolution zijn onderling overleg en een no-nonsense aanpak van groot belang om tot een succesvolle samenwerking te komen. Bij ons geen standaard pakketten waarin je maar een paar standaard teksten krijgt die uiteindelijk niemand leest, maar een focus op SEO teksten schrijven die ook echt het verschil gaat maken. Op deze manier werken wij zo doelgericht mogelijk naar jouw online rendement.

Bij het starten van een SEO copywriting traject beginnen we altijd met een oriënterend gesprek waarin onderling wensen en doelstellingen worden bepaald. Op basis hiervan gaan wij aan de slag om het uitgebreide zoekwoordenonderzoek, door continue samenwerking met jou, uit te werken.

Zo signaleren we waar de grootste kansen liggen en welke content pagina’s als eerste geoptimaliseerd of geschreven zouden moeten worden om maximaal online rendement te behalen.

Op deze manier schrijven we niet om te schrijven, maar focussen we ons enkel op content pagina’s die voor jou ook echt het verschil gaan maken. Hiermee behaal je uiteindelijk betere posities in Google en meer resultaat met jouw website. Dat is de SEO copywriting specialist die jij zoekt!

WIL JIJ OOK AANSPREKENDE EN GOED VINDBARE TEKSTEN OP JOUW WEBSITE?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VOOR EEN GRATIS SEO COPYWRITING SCAN!

HET LAATSTE ONLINE MARKETING NIEUWS ONTVANGEN?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF MET TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

    DOOR JE TE REGISTREREN GA JE AKKOORD MET ONS PRIVACY STATEMENT.

    BLOG

    Nu mensen steeds meer tijd online doorbrengen, is goede visuele content belangrijker dan ooit om je te onderscheiden van […]

    Zoekwoord clustering

    Elk van onze zoekmachine optimalisatie strategieën gaat in de basis uit van één belangrijk ding: zoekwoorden. Zoekwoorden zijn, naast […]